Автоматична хранилка за кучета и котки с програматор

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

2489

Нов продукт

Автоматизирана хранилка за кучета с таймер

99,00 лв

Повече информация

Автоматизирана хранилка за кучета с таймер

Напрегнато ежедневие, задача след задача, а времето лети. Прибирате се изморени и ви очакват личните ангажименти – разходка с домашния любимец, приготвяне на храна и куп други занимания. В края на деня стигате до леглото и точно преди да заспите се сещате, че сте оставили домашния любимец гладен. Казвате си, че на всеки се е случвало. И все пак се чувствате неприятно. Сложете край на тези моменти.

Домашният ви любимец ще е винаги сит с помощта на предлаганата от нас автоматична хранилка за кучета и котки. Оборудвана е с дисплей и таймер, които ви позволяват да настроите часовете и пътите на пускане на храна, както и да създадете 10-секундно аудио, приканващо вашия любимец за храна, без дори да сте вкъщи. Относително ниското тегло (1720 гр.) ви позволява бързо и лесно да местите уреда.Размерите на автоматичната хранилка за кучета и котки са: 37 х 29.5 х 21 см;

Капацитетът на контейнера за храна е 4,5 литра;

Дневен брой хранения: 4;

Порции на хранене: от 1 до 39;

Захранването на хранилката може да бъде директно от електрическата мрежа посредством адаптер, който е включен в комплекта или с 3бр. 9V батерии (не са включени в комплекта)

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Автоматична поилка за котки и кучета

Автоматична поилка за котки и кучета

Автоматичен воден фонтан, поилка за котки и кучета

Напишете отзив

Related Products