Визьор за автомобил ден и нощ

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Нов продукт

Визиор за автомобил HD Vision Visor

12,00 лв

Повече информацияВизьор за автомобил ден и нощ HD Vision Visor

Карането на автомобил при ярко слънчев ден или по време на мъгла късно сутринта може да бъде еднакво опасно. И в първия и във втория случай заплахата е свързана с намалената видимост поради екстремните метеорологични условия. Слънцето заслепява очите, отклонявайки погледа от случващото се на пътя. Мъглата, дъждът и снега изглаждат и размива контурите на предметите, правейки очертанията им размити и неясни. В такива условия се налага вземането на мерки за защита на собственото Ви здраве, сигурност и дори живота. На помощ в такъв случай идва специалния антирефлексен визьор за кола HD Vision Visor.

Описание на визиора HD Vision Visor за автомобил:

Противоотражателния визьор представлява просто и умно устройство, състоящо се от два цветни прозрачни панела, всеки от които има специално предназначение. Матовият панел се използва за шофиране през деня като слънцезащита, предпазвайки очите на водача от вредното въздействие на ярките слънчеви лъчи и отблясъци. През лятото много автомобилни катастрофи са свързани именно с въздействието на отразената светлина от лъскави повърхности. Панелът неутрализира твърде ярката дразнеща очите светлина, премахва отблясъците, увеличава яснотата на "картината" и контраста на цветовете.

Вторият панел е за нощно шофиране и има топъл жълт оттенък и е предназначен за елеминиране ефекта на заслепяване от фаровете на другите превозни средстава и мъгляви или дъждовни дни. Неговата основна функция – повишава контрастността и подобрява размазаното "изображение", премахвайки възможните отблясъци и заслепявания от насрещно движещите се автомобили. Жълтият панел, също така отлично функционира и през нощта – блясъкът и сиянието на електрическата светлина се приглушава, а контурите на обектите стават все по-ясни и изразени.

Монтирането на антирефлексния визиор може да стане самостоятелно за много кратко време. Панелите са разположени над шофьора и се монтират върху скоба. В случай на промяна в позицията на слънцето, защитният панел може бързо и лесно да се завърти в правилната посока. Когато визорът не е нужен, той просто се повдига нагоре и така не пречи на водача.
2-та панела – дневният и нощния HD Вижън Визиор не само осигуряват по-безопасно шофиране, но и защитават очите, като намаляват умората зад волана, помагат за поддържане на концентрацията, подобряват видимостта и настроението . В комплекта има 2 панела:

Син (през деня) и Жълт (през нощта)

Денем, HD Вижън Визър работи, като слънцезащитна козирка. Той предпазва очите от повечето лъчи, оказващи отрицателно въздействие. През нощта, той разсейва директната заслепяваща очите светлина от фаровете на насрещно движещите се транспортни средства, както и от други източници. Козирката подобрява видимостта през тъмното и по време на дъжд, сняг или гъста мъгла.Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Мобилна, гъвкава LED лампа

Мобилна, гъвкава LED лампа

Мобилна лампа

Напишете отзив

Аксесоари

Колан за отслабване AbGymnic

13,00 лв
Наличен

Водоустойчив USB Ендоскоп

29,00 лв
Наличен

Лечение на изпъкнало кокалче

13,50 лв
Наличен

Очила за мързеливци за четене на книги и гледане на телевизия

9,00 лв
Наличен

Related Products