Дамски тример със сензор за лице Flawless

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Нов продукт

Дамски тример Flawless Yes Finishing Touch

17,50 лв

Повече информацияДамски тример за лице и деликатни зони Yes Finishing Touch 

Тример Flawless Finishing Touch Flawless: Позлатеното дискретно устройство за обезкосмяване, което можеш да използваш навсякъде

Тримерът Finishing Touch Flawless е златния стандарт при епилацията за дамите, за които дискретността и перфектните безупречни резултати са задължителни. В днешния HD свят, изпълнен с безкрайни селфита, трябва да изглеждаме перфектно от близо, постоянно. Произведената в Германия микро-прецизна подстригваща глава, е безопасна при докосване и е запечатана с 18-каратово златно покритие за красив външен вид. Хипоалергенните качества, които златото има, предотвратяват червенините и раздразнените участъци.
Най-хубавото е, че тримера Finishing Touch Flawless изглежда като дизайнерско бутиково червило, което можете да държите в чантата или джоба си, и да използвате навсякъде без да привличате внимание. Тримера Finishing Touch Flawless ще премахне напълно космите над устните, на брадичката, от бузите и дори пухкавите, подобни на прасковен мъх, власинки, които могат да развалят и най-фината пудра и фон дьо тен, или да блестят от слънцето на снимките.Благодарение на неговия тънък, дискретен дизайн и високотехнологичната прецизна микро-блейд технология и дори вградената лампичка, за да не бъде пропуснат нито един косъм, можете да използвате тримера Finishing Touch Flawless навсякъде, по всяко време за безупречно лице всеки ден.

18-кратовото златно покритие и произведената в Германия микро-блейд технология

Златното покритие, в което е обвит тримера Finishing Touch Flawless, не е само за красота. Златото има хипоалергенно качество, което намалява кожната реакция. Това означава, че ще имате по-малко червени сърбящи или възпалени участъци, които обезкосмяването може да причини, особено около устните и брадичката. Микро-остриетата работят прецизно с всяко движение, с помощта на вградената LED светлина ще можете да се сдобиете с перфектна кожа и да нанасяте фон дьо тен и пудра на върху мраморно-гладкото си лице, за безупречния завършек, който обичате.

Дискретното дизайнерско червило, което всъщност е тример

Дизайнът на тримера Finishing Touch Flawless е от голяма полза за жените, които искат да го носят навсякъде със себе си. Външно изглежда като красиво, елегантно дизайнерско червило.Ако бъде видяно в ръката или чантата ти, няма да привлече ничие внимание, което означава, че можете дискретно да се справите с всеки косъм по лицето си, където и да отидете.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Комплект за декориране на нокти Salon Express

Комплект за декориране на нокти Salon Express

Комплект за маникюр

Напишете отзив

Аксесоари

Мъжки тример Micro Touch Max

9,00 лв
Наличен

Тример за деликатните зони на тялото Sweet

14,90 лв
Наличен

Related Products