Лазер за коледна украса с 12 форми Star Shower Slide

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Нов продукт

Лазерен прожектор с празнична украса за фасада 12 приставки

39,00 лв

Повече информацияЛазерен прожектор с празнична украса за фасада 12 приставки

Star Shower Slide Show: Движещи се, изцяло цветни празнични изображения, прожектирани върху вашия дом


Слайд шоуто на Star Shower е най-светлият и цветен начин да осветявате дома си, отвътре или отвън, за празниците или всеки специален повод. Със специално проектирана слайшоу технология на открито, Star Shower Slide show проектира изображения на снежни човеци, подаръци, балони, коледни елхи, прилепи вампири, тикви, призраци и всякакви страхотни празнични илюстрации, покриващи и въртящи се по стените на вашия дом.

С избор от дванадесет слайда на различни празнични теми, никога няма да ви липсват изображения за всички ваши празненства и специални поводи. Използвайте навън при всякакви метеорологични условия или на закрито за страхотни партита и празнични събития.

Напълно цветни изображения в три различни скорости

Тъй като слайд шоуто на Star Shower е проекция, а не лазерно изрисувано изображение, ярките, ясни светлинни светодиодни изображения са напълно цветни, а не едноцветни очертания, така че наистина получавате изцяло илюстрираното усещане за Коледа, Хелоуин и рождените дни. Освен това можете да настроите слайд шоуто си на една от трите настройки за скорост - изберете от „бавно“, „бързо“ и „замразяване“, за да отговаря на настроението на вашето тържество.

Лесен за инсталиране, още по-лесен за използване.

За разлика от бъркотията и борбата със слагането на традиционните външни празнични светлини, настройването на слайд шоу Star Shower е толкова лесно, че можете да го направите за секунди. С водоустойчивото си покритие Star Shower Slide show е безопасен за използване при сняг и дъжд, така че просто прикрепете заземяващия кол и го забийте във всяка мека морава или градинска зона, където най-добре подхожда на екстериора на къщата ви, а вътрешната основа ви позволява да създайте и невероятни интериорни партита. След това го включете в електрически контакт и е готов за работа. За да използвате слайд шоуто на Star Shower Star, просто изберете един от 12-те страхотни слайда, поставете го и натиснете възпроизвеждане - не може да бъде по-лесно! Благодарение на супер ефективните LED светлини и прожекционния двигател, никога не трябва да се притеснявате за енергийните разходи, така че можете да оставите своя слайд шоу Star Shower да работи през целия празничен сезон.

Комплекта включва:

Лазер за коледна и Хелоуин украса - 1бр.

Различни приставки - 12 бр.

Стойки - 2бр.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Самозатопляща чаша до 55 градуса

Самозатопляща чаша до 55 градуса

Магическа чаша 55 градуса

Напишете отзив

Аксесоари

Лазерен прожектор на звезди за коледна украса

35,00 лв
Наличен

Related Products