Масажираща ръкавица за обиране на косми True touch

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Нов продукт

True touch: Силиконова ръкавица за обиране на косми и масажор за домашни любимци

7,70 лв

Повече информацияМасажираща ръкавица за обиране на косми True touch

True touch: Силиконова ръкавица за обиране на косми и масажор за домашни любимци

Ако домът и дрехите ви са постоянно покрити с косми от домашни любимци, знаете колко е важно да поддържате кучето или котката си почистени. От постоянното скубането вашите килими може да изглеждат така, сякаш имате съвсем нов домашен любимец, лежащ там! True Touch е ръкавицата, с която едновременно можете да галите и да почистите домашния си любимец от излишните косми. Така те се озовават в кошчето, а не на пода!За много собственици на домашни любимци почистването от космите е необходимо задължение. Кучетата могат да се изнервят от четките със стоманени зъби, които се влачат по козината и драскат кожата им. А котките често правят резки движения и реагират зле, ако бъдат наранени по време на почистването. А веднъж щом домашния любимец се е уплашил от гребена или четката, битката е загубена, и много трудно ще го накарате да стои неподвижно и да се отпусне, докато минете през всички онези неудобни места, около лактите, под опашката и брадичката, в областта на гърдите и лицето, и зад ушите им.

И все пак те обожават да ги галите! Кучето ще ви позволява да го милвате цял ден, щастливо и спокойно, а мъркащата котка ще лежи толкова дълго, колкото искате, спокойна и доволна, докато я галите. Те се наслаждават на преживяването и това заздравява връзката между собственика и домашния му любимец.

Не би ли било ПРЕКРАСНО, ако обирането на излишните косми беше същото като галенето? С True Touch е!

Специално проектираната ръкавица за почистване True Touch просто се плъзга върху ръката ви. С пет отделни пръста, тя се усеща и изглежда като нормална ръкавица, но силиконовата повърхност, с гумираните си възли, събира космите и ги държи там, и в крайна сметка ви оставя с длан пълна с излишни косми, които можете просто да отлепите и изхвърлите. Без бъркотия, без суетене и най-важното, без стрес за вашата пухкава компания.

С помощта на гъвкавата ръкавица, а не твърдия гребен със стоманени зъби, можете да достигнете до области, които често са пренебрегвани. Сега почистването на чувствителни места може да се превърне в забавна игра на гъделичкане и изцяло приятно преживяване между вас и вашия домашен любимец. Вместо да ги гоните из стаята със стоманена четка, опитвайки се да ги убедите, че няма да ги нараните, те ще идват при вас, за да бъдат погалени! Скоро, когато видят ръкавица True Touch кучето ви ще размахва опашката си от вълнение, а котката ви ще се сгуши за още, и няма да бързат да избягат!

Но това не е всичко.

Използвайте ръкавицата True Touch за премахването на косми от домашни любимци, от дрехи, седалките в кола и мебелите, просто плъзнете ръката си и премахнете космите веднага!
Когато става дума за поддържане на вашия домашен любимец спокоен по време на почистването, True Touch е идеалният начин да се сдобиете с чиста къща без косми навсякъде, като същевременно поддържате кучето си щастливо и котето си спокойно.

Комплекта съдържа:

1бр. ръкавица (дясна) за обиране на косми и масаж на домашни любимци

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Самопочистваща се четка за косми Fur Wizard

Самопочистваща се четка за косми Fur Wizard

Четка за събиране и почистване на косми от животни Hurricane Fur Wizard

Напишете отзив

Аксесоари

Pet Zoom - самопочистваща се четка за кучета или котки

9,90 лв
Наличен

Пила за изпиляване на ноктите при кучета или котки

8,60 лв
Наличен

Автоматичен уред за събиране на косми

14,80 лв
Наличен

2в1 чанта за транспортиране на домашни любимци и столче за автомобилна седалка

20,00 лв
Наличен

Related Products