Обувалка за чорапи Sock Slider

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Нов продукт

Уред за обуване на чорапи

10,00 лв

Повече информацияОбувалка за чорапи Sock Slider - едно чудесно приспособление

Sock Slider - машинка за обуване на чорапи - бързият и лесен начин за обуване и сваляне на чорапи и обувки

Sock Slider е помощникът за чорапи и обувки, който незабавно ще подобри живота на всеки човек с ограничена подвижност. Независимо дали сте в напреднала възраст, трудноподвижни, страдате от проблеми с долната част на гърба, бременни сте или просто ви е трудно да се сгънете, за да докоснете пръстите на краката, Sock Slider прави поставянето и премахването на чорапите ви бързо, лесно и без болка.Умната люлка държи чорапа ви в перфектна позиция и е поставена под ъгъл, който ви позволява просто да плъзнете директно крака си . Плъзгачът обува чорапите ви вместо вас! При това, дръжката не само ви помага да повдигнете и спуснете плъзгача към пода, за да ви спести прегъването, но и действа като перфектното средство за премахване на чорапи! Той дори работи като средство за обуване и сваляне на обувки, така че никога повече не трябва да се притеснявате от болката и напрежението от сгъването, за да стигнете краката си!

Уникалният дизайн на люлката държи чорапа ви отворен

Sock Slider е толкова лесен за употреба! Поставете чорапа, с петата надолу, в люлката и навийте маншета надолу, докато върхът не е в горната част. Можете да направите това в удобно седнало положение в скута си, след това спуснете люлката на пода и я задържите на място, като използвате дългата дръжка. След това просто поставете крака си в чорапа, плъзгайки го до края на люлката, докато бъде напълно обут.За да свалите чорапите си, просто отделете дългата дръжка от люлката, като стиснете горния маншет на чорапа си с края, плъзнете надолу и готово, толкова е лесно! Служи и за обуване и събуване на обувки, така че спестявате на гърбът си всякакво огъване и напрежение.

Чудесно за тези с ограничена подвижност или проблеми със гърба.

Плъзгачът за чорапи е идеален за възрастни хора или такива, които имат ограничения в подвижността, които биха им попречили да се наведат и да обуят чорапи или обувки. Освен това помага на хора, които са претърпели нараняване на гърба или краката, което прави възстановяването малко по-лесно и намалява вероятността от повторно нараняване.

Що се отнася до бременните жени, простото действие като обуване на чорапи може да се превърне в истинско предизвикателатво в по-късните месеци на бременността, принуждавайки ви да разчитате на помощта на други. Sock Slider ви помага с тази проста, но съществена ежедневна задача.


Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Самозатопляща чаша до 55 градуса

Самозатопляща чаша до 55 градуса

Магическа чаша 55 градуса

Напишете отзив

Аксесоари

Анатомична облегалка за кръста

7,90 лв
Наличен

Турмалинови чорапи

9,90 лв
Наличен

Related Products