Самозалепващи тапети имитация на бели тухли

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

2990

Нов продукт

Самозалепващи 3д тапети имитация на бели тухли

4,80 лв

Повече информация

Самозалепващи 3д тапети имитация на бели тухли - размер на всеки панел 70х77см

3D панел за стена от пяна тухла с лепило на гърба за лесно и бързо монтиране към всякакви повърхности. Идеално решение за декорация или да скриете някоя грозна или мухлясала стена. 

Изработени от мека полиетиленова пяна, така че няма нужда да се притеснявате за нищо. Те се почистват лесно и не позволяват на влагата да преминава, те са огнеупорни, а поради своята структура са и звукоизолирани. Покритието на 3д тапетите не позволява тяхното зацапване, водоустойчива са и можете да ги забърсвате с мокър парцал.И тъй като тези панели са меки, те могат лесно да бъдат инсталирани в детските стаи. Те могат лесно да решат проблема с неравномерните стени, така че не се виждат нередности на фона на 3D тухли. Към всичко това те могат да служат и като изолация, което ги прави още по-удобни облицовки за ремонт.

Самозалепващите 3D тапети тухли са в чисто бял цвят, но можете да ги боядисате в желания от вас цвят. Също така лесно могат да бъдат изрязвани с макетно ножче или ножица.

Посочената цена е за 1 брой панел с размери 70х77см и дебелина 5мм

Всеки панел е с площ от 0.539 кв.м. За да изчислите точното количество панели, които ще са ви нужни, измерете височината и широчината на стената, умножете двете страни една по друга и получения резултат разделете на 0.539. Полученото чисто са броя панели, които са ви нужни за съответната стена. Ако стената не е равна и има чупки, съветваме ви да закупите 1-2 панела в повече. 

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Самозатопляща чаша до 55 градуса

Самозатопляща чаша до 55 градуса

Магическа чаша 55 градуса

Напишете отзив

Related Products