Сгъваем монитор за кола 4.3"

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Нов продукт

Сгъваемият цветен монитор

42,00 лв

Повече информацияСгъваем цветен монитор за кола 4.3 инча

Сгъваемият цветен 2-х канален автомобилен TFT монитор е с 3,5 инчов екран и резолюция от 480 * 272 пиксела. Стилният дизайн позволява лесното му монтиране върху таблото на колата и е предназначен за свързване към камерата на парктроника, посредством CVBS входа. Той също така има допълнителен видео-вход за свързване на още една камера, например камерата за изпреварване.

Мониторът се активира автоматично при включването на камерата след 30 милисекунди. Монтирането на монитора върху таблото на колата се извършва чрез лепкавите подложки. Отличителна черта на модела е възможността за използването му с всяка паркинг камера, както и с всички камери от системата за видеонаблюдение.

Задната камера се свърза към фаровете за заден ход и се активира автоматично при включването на задната предавка. Мониторът е свързан с електрическата система на автомобила. При появата на видео-сигнал от паркинг камерата, той се включва автоматично. Можете да свържете към монитора всяко устройство с нискочестотен видео-изход от PAL / NTSC формата.

Спецификации:

Екран 4.3 инча
Съотношение: 16:9
Резолюция: 480х272 
Видео системи: NTSC/PAL
Захранване: DC 12V
Размери: 13 х 10.8 х 8.6 см.

Комплекта включва:

Монитор 4.3" - 1бр.
Захранващ кабел - 1бр.
Лепяща подложка - 1бр.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Мобилна, гъвкава LED лампа

Мобилна, гъвкава LED лампа

Мобилна лампа

Напишете отзив

Related Products