Силиконова ръкавица за готвене и горещи съдове с 5 пръста

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Нов продукт

Термоустойчива ръкавица с 5 пръста от силикон

6,50 лв

Повече информацияТермоустойчива силиконова ръкавица с 5 пръста

С индивидуалните ръкавици идва повече свобода за достигане и задържане. С отделните пръсти идва сръчността и контрола, а със силиконовата конструкция идват и безпрецедентни способности да боравите с гореща храна, влажна или суха! Добре дошли в света на Горещи ръце!

Ръкавиците за фурната са основно средство за безопасност във всяка кухня. Но стандартните ръкавици за фурна имат толкова много ограничения, че често можете да се разочаровате. Традиционните ръкавици за фурна са като белезници от плат! Трябва да ги сваляте от ръката си за да достигнете до каквото и да било. А да вземете нещо малко, като вилица, е все едно да се опитвате да играете футбол в спален чувал! И накрая, ако трябва да извадите от фурната гореща лазаня или гювеч, и да я държите, докато сервирате, непрекъснато се притеснявате, че ръкавицата ще се покрие с храна и ще трябва да се пере. Никой не иска страховитата покрита със сирене или сос ръкавица!Силиконовите ръкавици решават ВСИЧКИ тези проблеми! Тези топлоустойчиви силиконови, индивидуални ръкавици за фурна имат пет пръста, точно като обикновена ръкавица, за да ви осигурят пълна сръчност да взимате малки, сложни предмети - дори самата топла храна, направо от горещата тава или скара! Забравете тромавите щипки и шпатули, които бутат храна около тигана! Със силиконовите ръкавици с 5 пръста, специално проектирана топлинно отклоняваща повърхност, можете просто да се протегнете и да хванете колбаси, бекон, филе, котлети, дори цялото печено пиле може да бъде повдигнато, обърнато и намазано, всичко това на ръка с абсолютен контрол! Затова забравете щипките за барбекю. Силиконовите ръкавици ви позволяват да вадите пържени картофи, да обръщате пържоли и да се справяте с картофените кюфтета само с една ръка, докато в другата държите ледено студена напитка.

Но това не е най-добрата част!

Тъй като ръкавиците са силиконови, те са напълно водоустойчиви! Варене на яйце? Готвене паста? Картофи и броколи? Каквото и да е в тенджера с вода, можете просто да го хванете и да го извадите! Кога за последно направихте това с обикновени ръкавица на фурна?
При това силиконът я прави лесна за измиване! Когато гореща храна попадне върху тях, просто ги изплакнете под чешмата, или още по-добре, пуснете ги в съдомиялна машина. Вместо ръкавицата от плат, която просто задържа петна от храна и бактерии, докато не я изперете в пералня, силиконовата повърхност на тези ръкавици ви дава възможност винаги да сте хигиенично чисти и готови за работа!

За увереност при боравенето с готварските съдове са екипирани с нехлъзгащо се, водоустойчиво и термоустойчиво покритие. Каквото и да готвите, влажно или сухо, силиконовите ръкавици с 5 пръста ще бъде вашия верен помощник в кухнята!

Комплекта включва:

1бр. силиконова ръкавица с 5 пръста

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Самозатопляща чаша до 55 градуса

Самозатопляща чаша до 55 градуса

Магическа чаша 55 градуса

Напишете отзив

Related Products