Електронен уред за борба с домашни вредители riddex

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Нов продукт

Уред за борба с мишки, плъхове, хлебарки, комари и др. вредители

16,00 лв

Повече информацияRiddex Plus електронен комбиниран уред за борба с гризачи и насекоми - мишки, плъхове, хлебарки, комари, мухи, паяци, бълхи и други насекоми и гризачи.

Ултразвуково устройство за прогонване на гризачи и насекоми - това е екологично безопасен уред, който ще предпази дома ви от вредители. Работата на уреда се състои в генерирането на електромагнитни импулси, които се предават чрез електрическата инсталация в стените на дома Ви. Импулсите достигат до местата, където гризачи и насекоми, като мишки, хлебарките и плъховете живеят и се размножават. Действието на импулсите се отразява отрицателно върху нервната система на вредителите, карайки ги да чувстват дискомфорт и бързо да напуснат тази територия. Няма нужда от батерии или грижи за устройството!

Ултразвукът срещу гризачи и насекоми е много лесен за използване. Необходимо е само да го включите в контакта и това е всичко! Радиусът на действие на уреда - 200 м². Той работи 24 часа в денонощието в продължение на години, осигурявайки защитата на всички стаи.

Прогонването е безопасно и може да се използва дори и в детски стаи. Уредът не причинява смущения в работата на другите електрически уреди, не влияе върху домашните любимци (котки и кучета).
Но не можете да го използвате, ако в дома Ви живеят гризачи и насекоми, като домашни любимци: паяци, хамстери, мишки, плъхове, морски свинчета, змии и др. Уредът ще им действа неблагоприятно!

Предимства на електронния уред за борба с домашни вредители Riddex:

безопасно прогонва плъховете, мишките и хлебарките;
лесен е за употреба - просто трябва да го включите в контакта;
радиусът на действие - до 200 м²;
неограничен срок на експлоатация;
не пречи на работата на другите електрически уреди;
може да се използва в помещения, където има деца и домашни животни (котки или кучета).

Магнитно-резонансен метод за прогонване - с помощта на нискочестотни електромагнитни вълни. Честотата е подбрана по такъв начин, че оказва негативно влияние върху нервната система на вредителите, без да влияе на човека и електрическите уреди в дома. За да активирате продукта е достатъчно да го включите в контакта.

Ултразвуковото прогонване се извършва аналогично, както при звуковите вълни с висока честота. Човешкото ухо не ги чува, но насекомите да и за това напускат неблагоприятната обстановка.

Едно такова устройство обхваща 1-2 стаи. Но във включено състояние уредът трябва да остане поне около 2-3 седмици, докато напуснат не само възрастните, но и малките вредители, които вече са се излюпили от яйцата.


Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическо устройство срещу комари

Електрическо устройство срещу комари

Електрически уред против комари

Напишете отзив

Аксесоари

Колан за отслабване AbGymnic

13,00 лв
Наличен

Лечение на изпъкнало кокалче

13,50 лв
Наличен

Органайзер за козметика и гримове

11,00 лв
Наличен

Неопренов олан за отслабване

12,00 лв
Наличен

Related Products