Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Визьор за автомобил ден и нощ

Код на продукта:
1113
Визиор за автомобил HD Vision Visor    Виж пълното описание
9,90 лв. 15,90 лв.
-6,00 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими0
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание   Визьор за автомобил ден и нощ HD Vision Visor

   Карането на автомобил при ярко слънчев ден или по време на мъгла късно сутринта може да бъде еднакво опасно. И в първия и във втория случай заплахата е свързана с намалената видимост поради екстремните метеорологични условия. Слънцето заслепява очите, отклонявайки погледа от случващото се на пътя. Мъглата, дъждът и снега изглаждат и размива контурите на предметите, правейки очертанията им размити и неясни. В такива условия се налага вземането на мерки за защита на собственото Ви здраве, сигурност и дори живота. На помощ в такъв случай идва специалния антирефлексен визьор за кола HD Vision Visor.

   Описание на визиора HD Vision Visor за автомобил:

   Противоотражателния визьор представлява просто и умно устройство, състоящо се от два цветни прозрачни панела, всеки от които има специално предназначение. Матовият панел се използва за шофиране през деня като слънцезащита, предпазвайки очите на водача от вредното въздействие на ярките слънчеви лъчи и отблясъци. През лятото много автомобилни катастрофи са свързани именно с въздействието на отразената светлина от лъскави повърхности. Панелът неутрализира твърде ярката дразнеща очите светлина, премахва отблясъците, увеличава яснотата на "картината" и контраста на цветовете.

   Вторият панел е за нощно шофиране и има топъл жълт оттенък и е предназначен за елеминиране ефекта на заслепяване от фаровете на другите превозни средстава и мъгляви или дъждовни дни. Неговата основна функция – повишава контрастността и подобрява размазаното "изображение", премахвайки възможните отблясъци и заслепявания от насрещно движещите се автомобили. Жълтият панел, също така отлично функционира и през нощта – блясъкът и сиянието на електрическата светлина се приглушава, а контурите на обектите стават все по-ясни и изразени.

   Монтирането на антирефлексния визиор може да стане самостоятелно за много кратко време. Панелите са разположени над шофьора и се монтират върху скоба. В случай на промяна в позицията на слънцето, защитният панел може бързо и лесно да се завърти в правилната посока. Когато визорът не е нужен, той просто се повдига нагоре и така не пречи на водача.
   2-та панела – дневният и нощния HD Вижън Визиор не само осигуряват по-безопасно шофиране, но и защитават очите, като намаляват умората зад волана, помагат за поддържане на концентрацията, подобряват видимостта и настроението . В комплекта има 2 панела:

   Син (през деня) и Жълт (през нощта)

   Денем, HD Вижън Визър работи, като слънцезащитна козирка. Той предпазва очите от повечето лъчи, оказващи отрицателно въздействие. През нощта, той разсейва директната заслепяваща очите светлина от фаровете на насрещно движещите се транспортни средства, както и от други източници. Козирката подобрява видимостта през тъмното и по време на дъжд, сняг или гъста мъгла.   Прочетете още
   Подробности за продукта
   1113
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Меню

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай