Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Гел възглавница за стол egg sitter

Код на продукта:
2233
Ортопедична гел възглавница за стол Egg Sitter    Виж пълното описание
22,00 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими0
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание   Ортопедична гел възглавница за стол Egg Sitter

   Egg Sitter възглавничка - Невероятно удобната, гъвкава възглавничка.

   Сега вече можете да сте седнали цял ден, дори и на най-твърдия стол, и пак да чувствате удобство! Дизайнът на Egg Sitter-а е като на пчелна пита и е изработен от Elasticore, който абсорбира точките на натиск, като се свива върху себе си. Точно както едно яйце не се чупи при равномерен натиск!Освен това, Egg Sitter възглавничката остава хладна на допир, и позволява на въздуха да циркулира отдолу. Сега дългите дни в офиса ще бъдат по-удобни, вечерята ще е по-приятна, а болезнената болка от дългото шофиране ще останат нещо от миналото.

   Подкрепя гърба и гръбнака докато сте седнали.

   Прекарваме толкова много часове седнали и не е чудно, че случаите на оплаквания от болки в долната част на гърба и проблемите със стойката се увеличават. Начина, по който разпределяме теглото си, когато сме седнали е ключово значение и може да окаже голямo въздействие дългосрочния ни комфорт и здраве. Правилната подкрепа и разпределяне на теглото означава напрежението да бъде облекчена при ключовите точки на натиск, когато седим. Възглавничката Egg Sitter е създадена да облекчава тези ключови точки на натиск, като едновременно е реализирана в здрава и гъвкава форма, която ще ви накара да се чувствате сякаш летите във въздуха.

   Дизайнът "пчелна пита" абсорбира напрежението и натиска, като се свива върху самият себе си.

   Отвореният дизайн на възглавничката Egg Sitter създава достатъчно място за компресия, омекотяване, преразпределяне на теглото и поглъщане на налягането чрез свиване в пространствата, като същевременно се запазва пълната подкрепа и комфорт. Толкова е гъвкава, че дори можете да седнете на върха на яйце и то да не се счупи! Ето колко невероятно е омекотяващото действие на Egg Sitter. Така, че забравете за мемори пяната, която се смачква в некомфортна буца и става деформирана и плътна. Кажете и сбогом на пружини, които губят амортизиращото си действие и няма да ви дадат дори постоянна подкрепа. Възглавничката Egg Sitter винаги ще поеме теглото ви и ще ви държи в пълен комфорт през целия ден, а след това просто ще се върне обратно към първоначалната си форма - всеки път.

   Остава хладна и позволява на въздухът да циркулира отдолу

   Подкрепата на гръбначния стълб и стойката е само част от тайната на уникалните способности на възглавничката Egg Sitter. Комфортът просто е на друго ниво, когато седнете на тази забележителна възглавница. Дизайнът и Elasticore материалът, от който е изработена, означава, че хладният въздух може да циркулира през всяка част на вашата Egg Sitter. За дългите, горещи дни седнали зад бюрото ви, или часовете, прекарани в тесен автомобил - няма по-добър начин да получите мигновен комфорт и хладно облекчение, както и нужната, съществена подкрепа на гръбначния стълб и поза. Затова изберете невероятната възглавница Egg Sitter.


   Прочетете още
   Подробности за продукта
   2233
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Меню

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай