Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Мини акумулаторна отвертка Kingsdun 62в1

Код на продукта:
4282
Мини акумулаторна отвертка Kingsdun 62в1     Виж пълното описание
65,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания(2)
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Мини акумулаторна отвертка с батерия Kingsdun 62в1 - Вашият незаменим помощник за всеки ремонт

    Представяме ви Мини акумулаторната отвертка Kingsdun 62в1 – удобство и ефективност на върха на пръстите ви. Независимо дали сте се захванали с домашен ремонт или работите професионално, тази отвертка е идеалното решение за вас. Със своя компактен и лек дизайн, тя е създадена за тези, които ценят надеждността и прецизността.

    Основни характеристики:

    Многофункционален комплект: Включва 48 различни магнитни накрайника, изработени от висококачествена S2 стомана, гарантиращи дълъг живот и издръжливост. Независимо от типа винт или болт, този комплект предлага максимална гъвкавост при работа.

    Акумулаторна батерия: Вградената батерия осигурява дълготрайна работа с едно зареждане, което ви позволява да извършвате ремонтите без прекъсвания. Зареждането е бързо и лесно благодарение на включения USB кабел.

    Удобство и ергономичност: Мини отвертката е проектирана с мисъл за вашето удобство. Леката и ергономична конструкция намалява умората на ръцете при продължителна работа, правейки я идеална за прецизни задачи.

    Комплект инструменти: Освен накрайниците, комплектът включва и различни инструменти за ремонт на мобилни телефони (включително iPhone), лаптопи, часовници, камери, дронове и други електронни устройства. Всичко е събрано в компактен и организиран куфар за лесно пренасяне и съхранение.

    Магнитни накрайници: Те улесняват захващането на винтовете и предотвратяват тяхното изпадане по време на работа, което спестява време и усилия.

    Защо да изберете Мини акумулаторната отвертка Kingsdun 62в1?

    С този инструмент получавате надеждност и многофункционалност, които ще улеснят вашите ремонтни дейности. Независимо дали сте професионалист или ентусиаст, този комплект ще ви предостави всичко необходимо за ефективна и бърза работа.

    Заключение

    Не се колебайте – инвестирайте в Мини акумулаторната отвертка с батерия Kingsdun 62в1 днес. С този висококачествен комплект ще бъдете готови за всяка задача, без значение колко сложна е тя. Направете своята поръчка сега и се насладете на удобството и ефективността на този изключителен инструмент!

    Комплектът включва:

    Мини електрическа отвертка - 1 брой

    Магнитни накрайници - 48 броя

    Различни инструменти за ремонт на телефони - 12 броя

    Стоманена кутия за съхранение - 1 брой

    USB кабел за зареждане - 1 брой

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    4282
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Меню

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай