Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Уред за пестене на гориво

Код на продукта:
0022
Икономия на гориво    Виж пълното описание
15,00 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими0
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание
   Уред за пестене на гориво Нео Сокет - Fuel Shark

   - Спестява до 30% гориво
   - Намалява съдържанието на СО в отработените газове
   - Увеличава мощността на двигателя
   - Увеличава пробега на колата 
   - Удължава живота на двигателя, акумулатора и запалителните свещи
   - Лесен за инсталиране и използване

   Настройка: Просто включете економайзера в гнездото на запалката!

   Описание:

   Устройството Fuel Shark е оборудвано с мощен електролитен кондензатор. Свързването на економайзера Fuel Shark към електроинсталацията на автомобила става чрез запалката и помага да се намали значително електрическата енергия, използвана от автомобила за поддържането на своята функционалност. Принципът на работа на Fuel Shark се изразява в това, че намиращия се вътре кондензатор се зарежда и компенсира със заряда си повишената консумация от автомобила по време на голямо натоварване.

   Акумулаторът, когато е свързан с уреда за икономия на гориво Fuel Shark не работи "на износване", компенсирайки мощността си за сметка на тази в кондензатора Fuel Shark. Економайзера снема високия товар от генератора и акумулатора, компенсирайки работата на зоните от електрическата верига с липсващо напрежение. Благодарение на описания по-горе процес се спестява консумацията на електроенергия от всички електрически системи.

   Щадящото потребление на електричество нормализира енергията, която много по-ефективно се използва за стабилната и безпроблемна работа на електрическата система за запалване и свещите. Резултатът: по-пълно и ефективно изгаряне на бензина и увеличаване на изминатото от превозното средство разстояние, което спестява не само пари, но и амортизацията на колата. При включване на економайзера Fuel Shark пестите пари и увеличавате експлоатационния период на автомобила си.

   Енергоспестяващото устройство Fuel Shark също така компенсира работата на недостигащото напрежение във фаровете, чистачките, радиото, навигацията и климатика. Економайзера започва своята работа по оптимизацията на енергопотреблението, веднага след като го включите в запалката. За това свидетелства и синя LED диод на него.

   Принцип на действие.

   Уреда за икономия на гориво Fuel Shark / Neo Socket е оборудван с електролитен кондензатор, който е свързан с основната електрическата система на автомобила. Уреда действа като допълнителна батерия, която помага на електрическата система на колата ви да работи по-добре.

   В кондензатора се зарежда и освобождава енергия, когато се увеличи консумацията на алтернатора. Fuel Shark  ОТ ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ДОБАВЯТ ОСтАНАЛИТЕ ИНСТРУКЦИИ
   Прочетете още
   Подробности за продукта
   0022
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Меню

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай